[Hlavní strana] [Obsah] [Kalendář akcí] [Kontakt] [Pro registrované]

Návrat na hlavní stranu

Rezidence Messapia [ Hotel nebo hostel ]

Rezidence Messapia
Poloha
Moderní velmi dobře vybavené středisko se rozkládá v subtropické zahradě s panoramatickým výhledem na moře, centrum města Santa Maria di Leuca je vzdáleno necelé 2 km.
Pobřeží je zde tvořeno skalními útesy, přímo v centru městečka se nachází menší písečná pláž. Středisko uspokojí požadavky i toho nejnáročnějšího klienta se zájmem o potápění, vodní sporty a romantiku.

Zařízení rezidence
Hostům je k dispozici hala s recepcí a barem, restaurace, základní obchod, 2 bazény s dětským brouzdalištěm, uzavřené parkoviště, amfiteátr pro animační programy a miniklub, dětský koutek.
Hosté mohou využívat kyvadlové dopravy na soukromou plně vybavenou pláž, která se nachází na nízké skále s dřevenými podlážkami a schůdky do moře, cca 1 km od střediska.

Klubová karta: Zahrnuje vstup do bazénů, denní a večerní animační programy s miniklubem (kolektivní kurzy plavání, fitness, aerobik, aqua aerobic, soutěže a turnaje) a kyvadlová doprava na pláž.

Ubytování
Všechny moderně zařízené a plně vybavené apartmány nacházející se v jednopatrových řadových vilkách disponují, vybavenými kuchyňskými kouty, sociálním zařízením, klimatizací, trezorem, barevným televizorem, telefonem, terasou nebo předzahrádkou.

Typologie apartmánů
Bilo - dvoupokojový apartmán pro 3 až 4 osoby v prvním patře s terasou: obývací pokoj s rozkládacím gaučem, kuchyňským koutem a pokoj s rozkládacím dvoulůžkovým gaučem.

Bilo - dvoupokojový apartmán pro 5 osob v přízemí s předzahrádkou: obývací pokoj s kuchyňským koutem a dvěma rozkládacími gauči, ložnice s manželskou postelí.

Trilo - třípokojový apartmán pro 4 až 6 osob v přízemí s předzahrádkou: obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím dvoulůžkovým gaučem, dvě ložnice a dvě sociální zařízení.

Hodnocení
- 2 venkovní bazény, 1 dětský
- potápění
- soukromá písečná pláž
- klimatizace
- klubová karta pro děti do 5 let zdarma
- vhodné pro náročnější klienty
Rezidence Messapia

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.Shenkos.cz

Typ záznamu: Hotel nebo hostel
AKTUALIZACE: uživatel č. 685 org. 56, 09.02.2005 v 08:21 hodin
Copyright 1998-2024 © okresy.cz