
Cibule, maso, paprika aneb Gulášové slavnosti
Cibule, maso a paprika tak to je základ každého dobrého guláše. Když se k tomu přimíchá trochu dovednosti a fantazie, pak je to, jak říkávala moje babička "nebíčko v papuli". Pokud jste opravdoví labužníci, tak jste určitě naše Gulášové slavnosti navštívili. Bylo zde možné vidět profesionální i amatérské kuchaře, kteří si svým uměním většinou získali nejen mlsné diváky, ale také odbornou porotu. Závěrem již 15. ročníku této soutěže byly ohodnoceny tři nejchutnější a nejvoňavější guláše. Ten "nej" byl uvařen paní Marií Lichnovskou z Bordovic, která uvařila valašský skopový guláš, na druhém místě byl pan Karel Drápal z Ostravy se svým gulášem z divočáka a lá Robin Hood a třetí místo získal Moravia Team Přerov, který vsadil na míchaný guláš... Příští rok se tedy můžeme těšit na 16. ročník těchto slavností a budeme doufat, že bude stejně tak vydařený jako ten letošní.
SOUVISEJÍCÍ TISKOVÉ ZPRÁVY A ČLÁNKYZveřejněno 01.08.2006 v 15:46 hodin |